Izvor:
02.12.2017 u 20:35
0

OTPOČELA MISIJA POVRATKA NA VRH: Nole prvi put na treningu sa Štepanekom!

Saradnja Novaka Đokovića i Radeka Štepaneka zvanično je počela. Čeh je postao novi trener našeg asa i već je prionuo na rad kako bi pokušao da pomogne Noletu da se vrati na vrh.

Đoković je saopštio da će Štepanek biti priključen njegovom stručnom štabu i da će sarađivati sa Andreom Agasijem. Njegova uloga će biti velika, jer će konstantno raditi sa Novakom, pošto Amerikanac može da radi sa srpskim teniserom samo na većim turnirima. Nole i Štepanek nisu mnogo odugovlačili posle ozvaničenja saradnje, već su se odmah krenuli sa treninzima. Na taj način je otpočeta misija Novakovog povratka na vrh, mesto koje mu pripada.

– Odličan dan na terenu sa Radekom. Radujem se narednoj prilici da radimo i razvijamo se zajedno. Hvala što si se pridružio mom timu – napisao je Đoković na Instagramu.

Dakle, Nole sve žešće trenira pred povratak na teren, koji je zakazan za kraj decembra i egzibicioni turnir u Abu Dabiju. Naš as je odlučan da ponovo bude svetski broj jedan, a u tu misiju krenuće već od januara

Izvor: Blic
Foto: Printscreen-Instagram/djokernole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter