Izvor:
12.12.2017 u 16:14
0

Novak će za parking morati da plati pola miliona evra!

Mesto u garaži u luksuznom njujorškom kompleksu gde Đoković ima stanove košta pola miliona evra, a naš as još razmišlja da li da plati ovu cenu za parking

Parking mesto u luksuznom kompleksu u Njujorku gde Novak Đoković ima stanove košta 500.000 evra (550.000 dolara), piše "Jahu"!

Naš as još razmišlja da li da plati ovu cenu za parking. Zato će, ukoliko bude želeo mesto u garaži, samo za jedno Đoković morati da izdvoji više od pola miliona dolara.

Najbolji srpski teniser pazario je početkom godine dva stana od po 185 kvadrata na Menhetnu, od kojih je svaki koštao 5,5 miliona dolara.

Međutim, u ovu cifru nije uračunat prostor u garaži, u kom će biti samo 40 parking mesta. Svako od njih imaće po dve stanice za punjenje električnih automobila.

Onima kojima više od pola miliona dolara bude mnogo, kompleks "565 Brum" nudi "mini-kuper" i BMW 3 modele na celodnevno korišćenje.

Cene za ovu vrstu usluge kreću se od 50 do 550 dolara, u zavisnosti od vremena iznajmljivanja vozila.

Njujork, inače, ima veliki problem sa parkingom, a cene za jedno mesto idu i do milion dolara!?

– Parking mesto je generalno retkost u Njujorku, a kada se radi o luksuznim zgradama, onda je 550.000 dolara uobičajena taksa. Privatan parking može da dostigne cenu i od milion dolara. U to nije uračunato mesečno održavanje, koje košta 200 do 300 dolara – objasnio je agent za nekretnine Kolin Bond.

Đoković je nekretnine u Njujorku kupio jer je smatrao da je to dobro ulaganje, objasnio je jednom prilikom za Informer. On je u isto vreme pazario još jedan stan u Americi, ali u Majamiju, koji je koštao devet miliona dolara.

– Reč je o investicijama u nekretnine u gradovima gde mislim da vredi ulagati. Ne znam još da li ću ponoviti ovako nešto u budućnosti. Dopada mi se dizajn dve kule u Njujorku, a i lokacija je fantastična. Njujork i Majami su inače česta mesta na mojoj listi putovanja – rekao je Novak.

Srpski as je trenutno u jeku priprema za povratak tenisu posle pet i po meseci. Đoković je pauzirao zbog povrede lakta od jula i Vimbldona, a sada se uveliko priprema za prvi meč, koji ga očekuje na revijalnom turniru u Abu Dabiju 29. decembra.

– Uvek je čast igrati u Abu Dabiju i jedva čekam da se vratim na teren. Ovaj turnir biće sjajna prilika u okviru priprema za Australijan open – izjavio je Đoković, koji se prijavio da igra i u Dohi od 2. januara.

informer.rs
Foto: Twitter/RTV BN, Facebook/Novak Djokovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter