Izvor:
23.12.2017 u 02:45
0

RODŽER RAZMIŠLJAO O PENZIJI! Federer: Nisam znao da li ću se vratiti na teren!

Švajcarski teniser Rodžer Federer izjavio je da ga je povreda od pre dve godine umalo naterala da odustane od igranja tenisa

Nakon dužeg oporavka koji je trajao preko šest meseci, Federer se vratio na teren i odigrao kao u najboljim danima, osvojivši Australijan open i Vimbldon.

Znao sam da mi koleno više nikada neće biti isto i nisam bio siguran hoću li se ikada vratiti posle toga. Idući na Australijan open, znao sam da čak iako izgubim u prvoj rundi – to je za mene kao pobeda ako sa terena odem zdrav. Baš kada je postalo najvažnije, zaigrao sam svoj najbolji tenis. Vratilo se samopouzdanje i mogao sam da "jašem" na tom talasu – rekao je Federer.

Federer je pored dva gren slema osvojio još ukupno sedam trofeja prethodne sezone.

Kada je došlo do Vimbldona samo sam se trudio da maksimalno iskoristim trenutak jer, koliko ću još šansi realno imati? Osvajanje svih tih titula u 2017. godini je više od svega što sam očekivao. Bilo je baš kao u bajci – rekao je Federer.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter