Izvor:
27.12.2017 u 17:43
0

Jelena Janković propušta Australijan open!

Nekada najbolja teniserka sveta Jelena Janković zbog hroničnih problema sa leđima odustala je od nastupa na Australijan openu i tako će propustiti prvi gren slem posle 56 vezanih, prenosi specijalizovani sajt "TennisActu".

Janković, koja je zbog povrede poslednji put igrala u avgustu na US Openu i zbog toga pala na 159. mesto na WTA listi, pridružila se Ruskinji Svetlani Kuznjecovoj i Kineskinji Saisai Ženg koje takođe neće biti u Melburnu.

Janković je čak isticala da razmišlja i da završi karijeru zbog povrede, a za sada je odložila povratak na teren na početku nove sezone.

Ona je tokom karijere osvojila 15 titula, uz 644 pobede i 370 poraza, a 2008. godine završila je sezonu kao svetski broj jedan.

tanjug.rs
Foto: Twitter/WTA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter