Izvor:
27.12.2017 u 20:03
0

NADAL PRIZNAO: Za Novaka nisam imao rešenje, kompletniji je igrač od Federera!

Toni Nadal, stric i doskorašnji trener španskog tenisera Rafaela Nadala, rekao je da su pripreme za mečeve protiv Novaka Đokovića bile najveći izazov u karijeri.

Toni je spremao španskog tenisera za svih 50 duela, koliko su Rafa i Novak do sada odigrali. Iskusni Španac je priznao da je muke mučio spremajući taktiku za mečeve protiv Srbina, kada je Nole dominirao svetskim tenisom.

– Mislim da je Đoković načinom na koji je igrao pre dve godine bio prosto nepobediv, kompletniji igrač od Federera. Tačno je da je Federer imao izvanrednu godinu, ali kada smo se pripremali za mečeve sa Đokovićem nisam znao koju taktiku da izaberem da bismo ga pobedili – rekao je Nadal,

Toni je istakao da je po njemu Rafael najbolji igrač u istoriji na šljaci, Federer najbolji na travi, a Novak najbolji ikada na betonu. Novak i Rafa su odigrali 50 međusobnih mečeva. Novak ima pozitivan skor sa Špancem, slavio je 26 puta.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter