Izvor:
18.01.2018 u 15:53
0

Mats Vilander, Novakov najveći kritičar: „Kad je ovo preživeo, sigurno nije došao samo da učestvuje“!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković preživeo je paklenu borbu sa Gaelom Monfisom u drugom kolu Australijan opena, na temperaturi od 40 stepeni Celzijusa.

Đoković je izgubio prvi set, ali je slavio posle preokreta rezultatom 3:6, 6:3, 6:1, 6:3.

Duel su obeležili nehumani uslovi na ‘Rod Lejver areni’, pošto je temperatura podloge u jednom trenutku dostizala i 70 stepeni, a igrači se mučili do poslednjeg poena.

"Kada je Đoković preživeo ovo može da ode daleko. Pokazao je protivnicima da nije došao samo da učestvuje", rekao je Mats Vilander za B92.net dok je jurio ka studiju "Evrosporta".

Šveđanin, koji je tri puta slavio na Grend slemu u Melburnu, istakao je da je sada na potezu Novakov tim.

"Pitanje je kako će se oporaviti od ovog duela. Ako uspe, sigurno je favorit proti Ramos-Vinjolasa", dodao je Vilander.

Podsetimo, on je pohvalio srpskog igrača i nakon prvog meča u kojem je lako eliminisao Donalda Janga.

"Izgledao je sjajno, iznad svih očekivanja. Fizički je na nivou da može da dođe do završnice. Plus je ovde trijumfovao šest puta. Malo je lakše kada su tereni brzi, a njemu fali samopouzdanja, jer ne mora da koristi punu snagu tela. Mislim da mu tereni ovde odgovaraju", istakao je pre dva dana.

b92.net
Foto: wikipedia, Twitter/Ashish

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter