Izvor:
21.01.2018 u 19:36
0

BEKER ZADOVOLJAN NOVAKOVIM IGRAMA: Nadal i Federer ipak za klasu ispred svih!

Novak Đoković odigraće u ponedeljak meč osmine finala Australijan opena protiv Hjeona Čunga, posle pobede nad Albertom Ramos-Vinjolasom. Igru srpskog tenisera, ali i ostalih igrača na Gren slemu u Melburnu komentarisao je i Boris Beker. Legenda "belog sporta" i nekadašnji trener srpskog asa u kolumni za Galf Njuz napravio je "presek" dosadašnjih dešavanja.

– Favoriti za sada prolaze i veoma sam srećan jer se Novak vratio. Mučio se protiv Monfisa, ali je to bilo pre svega zbog vrućine. Pobedio je i Ramos-Vinjolasa u tri seta, iako je imao problema sa povredom. Kao i Sten Vavrinka, igra posle duže pauze – napisao je između ostalog Beker, a zatim istakao da su prvi nosioci Rafael Nadal i Rodžer Federer ispred svih.

– Zadivljen sam izdanjima Nadala i Federera do sada. Jednostavno, za klasu su ispred drugih. Gledao sam ih i opravdano su u ovom trenutku najbolje plasirani igrači. Mogli bismo da gledamo još jedan njihov okršaj, ali pre toga bismo mogli da imamo i pravu poslasticu u vidu polufinala Federer – Đoković – zaključio je Nemac.

Izvor: Srbija Danas
Foto Twitter/spalesrbija1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter