Izvor:
24.01.2018 u 01:10
0

NADAL OBJASNIO ZAŠTO JE PREDAO MEČ: Nisam više mogao da izdržim bol!

Prvi reket sveta Rafael Nadal predao je meč četvrtfinala Australijan opena Marinu Čiliću u uvodu petog seta pri vođstvu Hrvata 3:6, 6:3, 6:7(5), 6:2, 2:0..

Očigledno je bilo da Španac ima problema sa desnom nogom i da trpi bolove. Tražio je i medicinski tajm-aut. Izdržao je Nadal koliko je mogao, ali ipak nije mogao do kraja.

– Ne znam šta mi je. Još je rano da bih znao. Znam samo da je u pitanju mišić. Kada obavim detaljne preglede znaću o čemu se radi – izjavio je Rafa.

Problemi su počeli tokom trećeg seta.

– Nisam od onih koji se lako predaju, ali nisam više mogao da izdržim bol. Noga mi je skroz blokirala – dodao je Rafael Nadal.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter