Izvor:
02.04.2018 u 03:41
0

KRALJ MAJAMIJA: Džon Izner pobedom u finalu nad Aleksandrom Zverevim osvojio titulu!

Džon Izner osvojio je Masters u Majamiju savladavši u finalu Aleksandra Zvereva u tri seta – 6:7(4), 6:4, 6:4.

Ovo je Amerikancu prva Masters titula u karijeri. Izner je prethodno izgubio tri Masters finala (2012. od Federera u Indijan Velsu, 2015. od Nadala u Sinsinatiju i 2016. od Marija u Parizu), svaki put je pružio dostojan otpor, a sada je konačno došao do najveće titule u karijeri, tri nedelje pre 33. rođendana.

U finalu Amerikanac nije izgubio nijedan gem na svoj servis, spasao je sve tri brejk lopte, a prema viđenom na terenu, mogao je da osvoji i prvi set, tako da je konačni trijumf sasvim zaslužen.

Naime, Amerikanac je došao do titule posle velikog preokreta, jer je gubio sa 1:0 u setovima.

Od starta meča gledali smo veliko veliku borbu. Igrači su bili sigurni na svojim servisima, ali su se igrali dugački i iscrpljujući poeni. Pravedno pobednika prvog seta odlučio taj-brejk.

Međutim, sve se promenilo u nastavku, pošto su u drugom i trećem setu po jedan brejk bio je dovoljan 208 centimetara visokom Amerikancu da dođe do prve masters titule u karijeri u Ki Biskejinu.

Izner je prvi put u karijeri uspeo da dobije Zvereva u njihovom četvrtom međusobnom duelu, i to u najvažnijem meču koji je do sada odigrao teniser rođen u Ginsborou.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/johnrisner

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter