Izvor:
18.05.2018 u 03:18
0

PRIJA MU RIM: Novak se plasirao u četvrtfinale Mastersa pobedivši Španca u dva seta!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Rimu pobedom nad Špancem Albertom Ramosom-Vinjolasom u dva seta (6:1, 7:5).

Novak je protutnjao Rimom pored Španca Ramos-Vinjolasa i plasirao se u čretvrtfinale Mastersa gde ga čeka Kei Nišikori. Japanac je bio bolji od Kolšrajbera u dva seta. Novak je rano napravio brejk u prvom setu, pa mu je još jedan do kraja bio dovoljan za ubedljivo vođstvo u prvom setu.

Krenuo je Španac silovito u nastavku, ali nije uspevao nikako da napravi brejk. Zato Novak jeste. Imao je Srbin priliku da brzo okonča ovaj meč, ali Ramos ga je brejknuo baš kada je Novak servirao za pobedu.

Sve je to izludelo Novaka koji je odmah uzvratio brejkom i već u sledećem gemu servirao za pobedu. Ovog puta nije propustio priliku, pa je sa 6:1, 7:5 savladao Španca i plasiroa se u četvrtfinale.

Novak ponovo liči na onog starog koji je vladao svetskim tenisom!

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/DjokerNole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter