Izvor:
21.05.2018 u 15:29
0

IGRA SVE BOLJE, A PADA SVE NIŽE: Ðoković ispao iz Top 20, Nadal ponovo broj 1!

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković na novoj ATP listi pao je za četiri pozicije i sada je 22. igrač sveta, što je prvi put od oktobra 2006. godine da nije u Top 20.

Ðoković je plasmanom u polufinale Rima napravio najbolji rezultat sezone, ali nije odbranio prošlogodišnje finale, pa je zato pokvario plasman uoči starta Rolan Garosa.

Plasman su pokvarili i ostali srpski teniseri – Filip Krajinović pao je sa 26. na 29. mesto, Dušan Lajović sa 66. na 68, a Viktor Troicki sa 83. na 89. poziciju. Mali napredak, za jednu poziciju, ostvario je Laslo Ðere, trenutno 103. na svetu.

Na vrh se opet vratio Rafael Nadal, nakon što je u finalu RIma savladao Aleksandra Zvereva, a između njih na listi je Rodžer Federer.

Potom slede Marin Čilić, Grigor Dimitrov, Huan Martin Del Potro, Kevin Anderson, Dominik Tim, David Gofan i Džon Izner.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter