Izvor:
27.05.2018 u 16:58
0

MOŽEŠ TI TO, NOVAČE!: Danas počinje prestižni Rolan Garos!

Pred nama je jedan od najvećih teniskih turnira na svetu, čuveni Rolan Garos, a Novak Đoković je spreman kao zapeta puška! Nole se prethodnih dana žestoko pripremao za parisku šljaku, na kojoj je jednom u bogatoj karijeri bio najbolji. Veliki pehar podigao je pre dve godine, a nekako od ispunjenja tog sna krenuo je i njegov pad prouzrokovan raznim faktorima, pre svega povredom lakta. Povratak je za nekadašnjeg broja jedan bio prepun frustracija, ali u poslednje vreme Đoković sve više deluje kao onaj stari Nole.

To se posebno odnosi na prethodni meč protiv Rafaela Nadala u Rimu, kad je udarao lopticu kao u najboljim danima.

Prvi rival našeg tenisera biće kvalifikant Brazilac Rožerio Dutra Silva, s kojim je Đoković igrao samo jednom, i to na US openu 2014, i ubedljivo ga pobedio sa 6:2, 6:1, 6:2. Srbin se kao 22. teniser na svetu nalazi u delu kostura koji predvodi Bugarin Grigor Dimitrov, s kojim bi mogao da se susretne u četvrtom kolu. Prethodno, najverovatnije mora da eliminiše Davida Ferera u drugom, a zatim i Roberta Bautistu Aguta u trećem kolu.

Dobro je što je Đoković izbegao najvećeg favorita za titulu Rafaela Nadala do samog finala. Takođe, sa opasnim Dominikom Timom može da se susretne tek u polufinalu, dok mu projektovano četvrtfinale donosi potencijalni duel s Davidom Gofanom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: novakdjokovic.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter