Izvor:
28.05.2018 u 16:11
0

ATP LISTA: Ðoković i dalje na 22. mestu, napredak Lajovića!

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković na novoj ATP listi sačuvao je 22. mesto, dok su Filip Krajinović, Dušan Lajović i Laslo Ðere popravili plasman.

Krajinović, uprkos tome što je povređen i neće igrati na Rolan Garosu, napredovao je za dve pozicije i trenutno je 27, dok je Lajović nakon plasmana u polufinale turnira u Lionu popravio plasman za osam mesta i sada je 60. igrač sveta.

Viktor Troicki, koji je takođe povređen, sačuvao je 89. mesto, a Laslo Ðere je bez obzira na eliminaciju na startu Rolan Garosa napredovao za dva mesta, na 101. poziciju.

Na vrhu nema promena, vodi Rafael Nadal, slede Rodžer Federer i Aleksandar Zverev, a iza njih Marin Čilić, Grigor Dimitrov, Huan Martin Del Potro, Kevin Anderson, Dominik Tim, David Gofan i Džon Izner.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ATPWorldTour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter