Izvor:
07.07.2018 u 08:17
0

Kirjos udario na bivšu šampionku Vimbldona: „Bartoli, ko si ti da nam pričaš nešto“?

Nik Kirjos, najbolji australijski teniser, odbrusio je bivšoj teniserki Marion Bartoli, koja je prethodne izjavila pogrdne stvari o njemu.

Nik je na svom zvaničnom Instagram profilu osudio komentare Bartoli, koja je njega i Gaela Monfisa nazvala "patetičnim i decom" i rekla kako oni "uzalud troše svoj život".

Kirjosu se nisu svideli komentari bivše šampionke Vimbldona, koja je odmah nakon osvajanja tog trofeja morala da završi karijeru, a nedugo zatim izjavila da ima i zdravstvene probleme.

"Juče je Marion Bartoli imala neke 'lepe' reči o meni i Gaelu Monfisu. Rekla je da smo patetični, deca, da ne možemo da postanemo muškarci i da uzalut trošimo živote. E, pa ko si ti da sudiš i pričaš nešt o nama? Ko si ti da nam kažeš kako da živiom, a nemaš pojma kroz šta smo sve prošli? Prestani da pretpostavljaš da znaš šta je najbolje za druge samo zato što si imala neki mali uspeh. Kapiramo, moraš nekako da ostaneš relevantna, ali hajde date malo posavetujem – ne zanima nas šta imaš da kažeš",napisao je Kirjos.

Nik je često znao da uđe u koškanje sa drugim teniserima i teniserkama, podsećamo na to kada je Stenu Vavrinki, u sred meča, dobacio preko mreže da je njegov drug Tanasi Kokinakis spavao sa Stenovom devojkom.

Ipak, ostaje utisak da je Kirjos, ovoga puta, bio u pravu.

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter