13°C

Beograd

ZORAN OSTOJIĆ UPOZORIO: Nalazimo se pred najvećom opasnošću, da uđemo u EU NA OVAJ NAČIN!

Srbija se nalazi pred najvećom opasnošću, da uđe u EU, ali pojedinačno, poručio je Zoran Ostojić gostujući u emisiji „Ćirilica“.

- Mi se nalazimo pred najvećom opasnošću, da uđemo u EU, ali, pojedinačno – poručio je Ostojić i dodao da rezultat zamrznutog konflikta može doprineti samo odlazak stanovništva iz Srbije.

On ističe da „partija“ koja se zove „Raspad Jugoslavije“ još uvek nije završena.

- Partija koja se zove „Raspad Jugoslavije“ još uvek nije završena, ona još traje. Zaključak je da je Srbija pod velikim pritiskom, niko više u EU neće moći da uđe, posle Kipra, a da joj se ne znaju granice. Mi smo svedoci onoga što je rečeno, da se nalazimo na liniji vatre, ali, i mi smo se često „poturali“. Pametan bi se sklonio, kada ga neko upozori, kratkovid se potura – objasnio je Ostojić.

Ostojić je izrazio očekivanje da će naredne godine biti potpisan pravno-obavezujući sporazum između Beograda i Prištine, ističući da je igra u završnici, ali da postoje i oni koji bi želeli da se ne završi.

- Vučić i Dačić su potpisivanjem Briselskog sporazuma u potpunosti realizovali Rezoluciju 1244. Tek su Dačić i Vučić, policiju i sudije na severu Kosova inkorporirali u kososvski sistem, što je u skladu sa Rezolucijom 1244.Sledeće godine će sigurno biti potpisan pravno-obavezujući sporazum. Igra je u završnici, svakako da ima onih koji bi želeli da se igra ne završi – poručio je Ostojić gostujući na „Hepi“ televiziji.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar