8°C

Beograd

MAJA GOJKOVIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU HEPI TELEVIZIJE: "Predlažem da se kantina zatvori i da završimo više sa tom pričom"!

Gost jutarnjeg programa Hepi televizije "Dobro jutro Srbijo" je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković protiv koje se proteklih dana vodi hajka.

- Imam stav za sve koji naručuju ove budalaštine a to je da pojedini ministri treba da izađu iz Vlade jer ne rade ništa. Za ovoliko godina koliko se bavim ovim poslom, imam pravo da kažem svoj stav. Javne nabavke vode zajedničke službe Srbije i da Skupština nema nikakvih saznanja ni dodirnih tačaka sa tom nabavkom. Restoran društvene ishrane postoje u svim javnim preduzećima i nikada nisam videla da se o tome piše. Ja sam da se taj restoran zatvori, pa da ne mogu da jedu ni vatrogasci, ni policajci, ni tetkice iz Skupštine i da završimo priču o kantini gde se jedu neki skupoceni sirevi - kaže predsednica skupštine Srbije.

Ona je rekla da sumnja ko stoji iza cele hajke koja se vodi protv nje.

- Toliko imam godina da nikada neću prihvatiti SMS novinare, mobilni telefon koristim isključivo za najhitnije slučajeve. Rad fondova je ograničenog karaktera i onda će naći naravno novu žrtvu koju će da "razvlače" umesto mene. SNS ima odlične kadrove i zašto ne bi došlo do promene. I dalje ću raditi ovaj posao i neću da idem u Vladu Srbije, volim svoj posao i radim ga časno.

Predsednica Skupštine Maja Gojković se osvrnula na trodnevnu posetu turskoj Antaliji.

- Čitav arapski svet je bio u Antaliji, kao i evropske države, jedna velika politička snaga. Velika čast za Srbiju, što je Kazahstan pozvao samo nas u posetu 2019. godine, jer smo im mi veoma važni.

Gojković je još jednom prokomentarisala natpise u novinama.

- Kada dođu strani gosti mi ih ne vodimo u kantine. Predlažem da se kantina zatvori i da završimo više sa tom pričom i da vidim šta će dalje biti. Ovo je kampanja protiv mene jer ja mnogo radim i samo napred. Znam da će posle ovog razgovora još više poludeti ti koji su ovo naručili. Ne prozivam kolege koji se bave politikom i nisam im konkurencija, opasnost ide sa druge strane a ne od mene - zaključila je predsednica Skupštine u jutarnjem programu Hepi televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar