19°C

Beograd

VOJISLAV ŠEŠELJ O UBISTVU DVA DOBROVOLJCA: ON je ubio dva naša borca! Svi generali su od NJEGA strepeli! Čak, ni Mladić sa njim nije ulazio u KONFLIKT!

Ljubišu Beara sam i pre odlaska u Hag optuživao za Srebrnicu, on je ubio naša dva borca, izjavio je lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj, gostujući u jutarnjem programu „Hepi“ televizije.

- Ljubiša Beara,sam još pre odlaska u Hag optuživao za Srebrnicu, zatim, on je ubio naša dva borca. Beara je, za vreme rata, sreo dva vojnika i na njih počeo da galami, nisam tačno siguran zašto, da li nisu imali kape ili nešto slično...Oni su njemu nešto rekli, zatim, je on prikupio grupu svojih vojnih policajaca, organizovao zasedu i ubio dva vojnika. Osuđen je samo na godinu dana. . U Sarajevu je jedno vreme sarađivao sa Aleksandrom Vasiljevićem, svi su generali od njega strepeli. Čak ni Mladić sa njim nije ulazio u konflikt. Znam da je on hteo da menja zarobljenike, ali naša komanda nije imala dovoljan broj muslimanskih zarobljenika. – rekao je Šešelj.

Lider Srpske radikalne stranke je, kako kaže, bio u sukobu sa Ljubišom Bearom, ali su posle njegovog štrajka glađu počeli da razgovaraju.

- Do pre nekoliko godina Beara i ja nismo govorili, kada sam ja štarjkovao glađu robijaši su se solidarisali sa mnom. Mi smo onda naredne dve, tri godine govorili, ali on nije hteo da govori o Srbrnici, čak, nije hteo da priča ni o ubistvu dva dobrovoljca. – ispričao je Šešelj gostujući u jutarnjem programu „Hepi“ televizije.

Genocid u Srebrnici niko nije priznao! Oni koji su bili optuženi za genocid, a nagodili se sa Haškim tribunalom, oni su išli na blaže krivično delo zločina protiv čovečnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar