0°C

Beograd

"ELA ELA SHOW" VEČERAS OD 19H SAMO NA HAPPY TELEVIZIJI! Evo kojim temama ćemo se baviti! (FOTO)

.

Večerašnja emisija "Ela ela show", donosi zanimljive teme:

Gde god da se okrenete, svi nam poručuju da moramo biti lepši. Lep će uvek pre naći posao, od onog drugog. U radnju će lepši uvek ući preko reda. O teroru mladosti i lepote razgovaramo sa pevačicama Jasnom Milenkovic Jami, Katarinom Živković, kao i najlepšom ženom Srbije misicom Sanjom Lovčević i plastičnim hirurgom Violetom Ašanin.

Najznačajniju temu koja je obeležila nedelju iza nas biramo sa Duškom Vukajlović, glavnim odgovornim urednikom dnevnog lista "Alo", Gordanom Uzelac, novinarkom i voditeljkom i modnim kreatorom Sašom Vidićem.

Da li je zaista moguće proreći budućnost ili je svaki čovek kovač svoje sreće? Kako vide vidoviti? Da li verujete u proricanje budućnosti? Ko je srpska Baba Vanga? Na ovu temu govorimo sa ruskim belim magom Lavom Gersmanom, Dušanom Veličkovićem i Ružicom Kralj, ženom koja je prorekla povratak Novaka Djokovića na mesto broj 1.

Zakuvavamo priču i kuvamo sa pevačicom Vanjom Mijatović koja ce se takmičiti sa tajnim gostom koji jedini zna tajni kulinarski recept za put do srca muškarca kojeg želite osvojiti.

Upis đaka u škole počeo je 1.aprila i trajace do 1.maja. U školske klupe sešće za 1500 đaka više nego prošle godine. Koji su problemi prilikom upisa? Zašto je u neki školama red do zore za upis, a neke se zatvaraju? Kakve veze vakcinacija ima sa upisom dece u 1.razred? Razgovaraćemo sa direktorom Matematičke gimnazije Srđanom Ognjanovićem i direktorom Osnovne skole "Dragam Lukić" Aleksandra Brajović-Zoronjić.

Na kauču koji rešava sve probleme ugostićemo Ružu Rupić, najuticajniju instagram blogerku koja će nam otkriti koji su novi instagram trendovi, sta je in i kako da nas za kratko vreme zaprati veliki broj ljudi.

U rubrici "Draga Saveta" odgovaramo na vaša najzanimljivija pitanja.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar