7°C

Beograd

POUČNI PORODIČNI MAGAZIN "ELA ELA SHOW" VEČERAS OD 19 ČASOVA: Da li se dete može vaspitati samo pričanjem, i zašto više neće smeti da važi deviza "batina je iz raja izašla"? (FOTO)

Emisija "Ela Ela show" čiji je domaćin harizmatična Jovana Milošević, iz vikenda u vikend pomera sve granice gledanosti, jer ovakav tip emisije do nedavno nije postojao u Srbiji.

Kao i inače, lepa voditeljka se bavila gorućim temama koje uključuju bitne poučne i životne tematike.

U večerašnjoj emisiji gledaćete:

Ni ćuška, ni šamar- izmenama zakona o porodičnim odnosima uvodi se potpuna zabrana fizičkog kažnjavanja dece. Da li se samo pričanjem dete može vaspitati i zašto više neće smeti da važi deviza "batina je iz raja izasla", razgovaramo sa Jasnom Lovrić, spesijalistom za uzrast dece do godinu i po dana, Ivanom Milosavljević Đukić, prof.u Skole soc.rada. i pevačem Ivanom Gavrilovićem.

Profesor gitare tražio gole slike devojčica, hranitelj silovao 10-godišnju devojčicu. Ovo su samo neki od naslova koji su obelezili nedelju iza nas. Koji je psihoprofil pedofila? Kako vrbuju žrtvu? Kako da zastititimo decu? Razgovaramo sa advokatom Nebojšom Milosavljevićem, psihijatrom i seksologom Jovanom Marićem i kriminologom Dobrivojem-Bibom Radovanovićem i psihoterapeutom Zoranom Milivojevićem.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar