15°C

Beograd

PRELISTAVANJE ŠTAMPE U EMISIJI "ELA ELA SHOW": Gosti u studiju komentarisali su goruće teme u Srbiji!

U emisiji „Ela Ela Show“ prelistavali smo stranice štampanih medija u Srbiji, i izvukli najinteresantnije naslove koje smo komentarisali sa Ivanom Vučićević i Lavom Pajkić.

Koje je fakultet najteže upisati?

- Najjači fakulteti su imali najviše studenata na listi to su medicina, ekomonski ,pravni bili u moje vreme. Večita borba studenata brucoša je da upadneš na budžet - rekla je direktorka Studija B, Ivana.

- Ja sam apsolvent na FDU. Nije prijemni težak ali teško je izaći u prvi plan, umetnički fakulteti su nekako izolovani od drugih, imaju neka svoja pravila. Glumu je jako teško upisati, na prijemni dođe njih 300 a upiše samo nekoliko, ja sam na montaži tamo je malo drugačija situacija. Jeste da FDU nije jedan od najsrećnijih jer ga mahom upisuju deca glumaca - rekao je Lav.

Svaki deseti Srbin nema zub?

- Ne verujem da je sada to tako, deca imaju strogu kontrolu počev od osnovne škole pa nadalje - dodala je.

- Najbitnija je higijena, što se zuba tiče, od njih mogu nastati ozbiljni problemi zato je jako bitni da i kada smo umorni, operemo zube. Ljudi se boje zubara pa to je jedan od problema - dodao je.

Hoćemo li dočekati da se sazna krivac za ubistvo Jelene Marjanović?

- Nadležne institucije su spremne da reše, ne postoji savršen zločin, najžalije je što niko nju kao majku ne može vratiti detetu. Članovi porodice su u tom slučaju pretrpeli najveći gubitak - zaključila je Ivana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar