27°C

Beograd

DARA BUBAMARA OTVORILA VRATA SVOG DOMA EKSKLUZIVNO ZA "GLAMUR" I PROGOVORILA O GORUĆIM TEMAMA: "Karleuša i ja isto razmišljamo" potom se dotakla LJUBOMORE! (FOTO)

Poznata pevačica Dara Bubamara, gostovala je u emisiji "Glamur" , te je ona otvorila vrata svog skromnog doma specijalno za ekipu Happy televizije, pa je progovorila o novoj pesmi "Ljubomora" sa kojom se vratila u starom, prepoznatljivom i svom stilu, ali i o gorućim temama u kojim je ona glavni akter.

Atraktivna pevačica je više od dve decenije na javnoj sceni a mnogi joj skidaju kapu jer je uvek znala da odabere hit, te svaka njena pesma ostane zapažena kod publike, i dobro se sluša.

S obzirom na to da pevljiva numera nosi naziv "Ljubomora" i ima blizu milion pregleda na Jutjubu Dara je otkrila da li je ona takva osoba kada su u pitanju njeni ljubavni odnosi.

- Operisana sam od ljubomore. Nikada nisam ni bila takva, sigurna sam u sebe. Muškarci su bili ljubomorni, a ja sam operisana od iste. U moru brzih pesama, i MC, bila je potrebna jedna ovakva pesma, pravi narodnjak - rekla je pevačica, te je najavila novi projekat, koji će ne sumnjivo duići prašinu u javnosti i napraviti pravi bum .

- Pripremam jedno veliko iznenađenje, za sada ništa ne bih otkrivala, osim da su u planu nove pesme - kazala je uzbuđeno ona.

Pošto su Dara i njena koleginica pop diva Jelena Karleuša u odličnim odnosima, lepa pevačica je otkrila da se redovno čuje sa svojom prijateljicom.

- Čujemo se, pričamo, razgovaramo. Poštujemo se i cenimo. Isto razmišljamo - izjavila je zgodna lepotica.

Popularna pevačica danas slavi slavu "Đurđevdan" ali je ipak odvojila vreme i za Glamuroznu ekipu.

Đurđevdan je jedna od najčešćih slava kod pravoslavnih Srba i svehrišćanski praznik koji se proslavlja 6. maja (23. aprila po starojulijanskom kalendaru), u spomen na jednog od devet velikomučenika i prvih stradalnika za hrišćansku veru.

Još sredinom 19. veka zapisano je da Sveti Georgije ima veoma specifičan i snažan kult kod Srba kao "oslobodilac zarobljenih, zaštitnik siromašnih, lekar bolesnih, borac protiv careva, pobednik i velikomučenik".

Kao veliki deo vernika, slavi i Dara, te je odmah nakon ekskluzivnog intervjua otišla kod njenih u Novi Sad, kako bi provela dan baš onako kako dolikuje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar