6°C

Beograd

ANA KOKIĆ ZA "GLAMUR": Pevačica otkriva čega se PLAŠI i čemu se NADA! (VIDEO)

Zanosna Ana Nikolić definitivno je obeležila ovo leto svojim albumom "Labilna", ali i istoimenom turnejom. Naša ekipa ispratila je još jedan fantastičan nastup atraktivne Paraćinke.

Nakon saznanja da će se Nikola Rađen vratiti vaterpolu, njegova supruga Ana Kokić ne skida osmeh s lica. Pre par dana objavila je novi singl, a na njenu savršeno doteranu liniju koju je istakla u spotu - niko nije ostao ravnodušan. Ona je za "Glamur" pričala o pesmi "Damelo".

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uspešno odolevaju svim novinskim natpisima o problemima u vezi. Nakon odmora na kome su napunili baterije, ovo dvoje mladih upoznali su se još bolje. Aleksandra nam je otkrila kako je izdržala snimanje novog spota.

Na poznato TV lice Snežanu Dakić raskid uopšte nije uticao negativno. Savet o tome kako izgledati odlično posle raskida i kako isti prebroditi tokom leta, Snežana je otkrila ekipi "Glamura".

Brojne dame se pitaju kako da zaštite kosu tokom letovanja kada su izložene suncu i slanoj vodi. Odgovor na ovo pitanje "Glamuru" su dali profesionalci iz studija "Divina Arte".

Sve ovo kao i šta se dešava u svetu i ko se nalazi na naslovnicama američkih tabloida, možete pogledati u GLAMURU.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar