22°C

Beograd

ANA IZ UDRUŽENJA RODITELJA NESTALIH BEBA VOJVODINE: Koji je to matičar proknjižio da je dete umrlo bez potvrde o smrti! To je veliko UPOZORENJE ZA NACIJU!

Današnja emisija "Posle ručka" uzdrmala je Srbiju. Dosta puta pomenuta afera krwadenih beba poprima sve većeg maha.

Potresna ispovest penzionisanog radnika Socijalnog centra: ''Žena koja se navodno porađala 176 puta, jedna je od učesnika afere ukradenih beba u Srbiji''. Sud iz Strazbura je izdao prošle nedelje rešenje o Poništenju činjenice smrti jednog deteta jer je protivzakonito upisano. To dete je pravno živo od petka, što potvrđuje priču o krađi beba u Srbiji!

Ani Pejić iz Udruženja roditelja nestalih beba Vojvodine poznati su razni sluačejevi celog lanca krađa bebe i kako se to sve odvija.

- Taj sto vas je porodio je čuveni rumski ginekolog.

Postavlja se pitanje koji matičar je to proknjižio da je dete nazovi mrtvo na osnovu obdukcionog nalaza, a ne na osnovu potvrde o smrti. Istraga koja je ponovo ozivljena sad i nije više zastarela.

DNK je alfa i omega u traženju dece. DNK registar je da se naša dnk locira pojedinačno i kompjuter vas spoji ako ima onih koji se povežu. Kod nas postoji registar koji se isfolira u policiji. -

happytv.rs
Foto: arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar