26°C

Beograd

STRUČNJAK ZA HOLISTIČKU MEDICINU IVAN MIRKOVIĆ: "Rekonekcija" je podsetnik kako da se duša vrati u svoju prirodnu ravnotežu! (VIDEO)

Ivan Mirković, stručnjak za holističku medinicu iz Crne Gore, govorio je o značaju "Rekonekcije" i istakao da čovek mora promeniti svest prema okolnostima koje se dešavaju u njegovom životu.

- "Rekonekcija" je podsetnik kako da se duša vrati u svoju prirodnu ravnotežu. Čovek treba promeniti svest prema okolnostima koje se dešavaju u njegovom životu. To su neka zbivanja koja će ga terati u neku zonu koja nije komforna. "Rekonekcija" utiče na čoveka da menja odnos prema zbivanjima. Taj put isceljenja nikada nema kraja i uvek možemo da se unapredimo. Mi smo uglavnom siti i uglavnom imamo opciju da se zaljubimo. Postoji drevna izreka "ne privlačimo ono što želimo, već ono što jesmo", mi svojim karakterom privlačimo zbivanja - izjavio je Ivan Mirković.

Naš gost je zatim detaljno ispričao kako je nastalo učenje, koje je on takođe prihvatio i nastavio da usavršava u cilju pomoći ljudima kojima je to potrebno.

- Početkom 1990. godine Erik Perl je osmislio mogućnost povezivanja sa frekvencijama i prosleđivanja dalje kako bi omogućio isceljenje, to se danas zove rekonektivno isceljivanje. U pitanju je sama esencija i interakcija sa frekvencijama. Čovekovo telo i um su u vezi sa univerzumom i čovekov um treba da se oslobodi smetnji. To su momenti poput mentalnih problema, predrasuda, to nije neminovnost, ako razmišlja kao svesno biće i mora da se edukuje na neki način. Ne može da čeka i da mu nešto dođe niotkuda - zaključio je Mirković.


Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar