17°C

Beograd

VLADIMIR JEVTOVIĆ NAJAVIO SAJAM LOVA, RIBOLOVA I SEOSKOG TURIZMA: Pozivam sve da nam se pridruže ove godine i budu deo ove NEVEROVATNE manifestacije!

Gost emisije "Prelo u našem sokaku" bio je direktor turističke organizacije Trstenik, Vladimir Jevtović, koji je predstavio popularno Udruženje lovaca, kao i Sajam lova, ribolova i seoskog turizma.

- Trstenik ima neverovatnu dugu lovnu tradiciju. U Trsteniku postoji lovačko udruženje koje je prošle godine slavilo 120. godina postojanja. Ono što se tokom godina menjalo jeste ime i broj članova, tako da je sada jedna od najbrojnijih lovačkih udruženja u Srbiji. Ima preko 1500 registrovanih lovaca. Što se tiče divljači i lova, svako ko dođe u Trstenik ne mora da brine. Sa obzirom na to da imamo bogat fond divljači i veliki broj lovaca, ribolovaca, razvijamo i seoski turizam. Logično je bilo da jedna ovakva manifestacija, tj. jedan ovakav sajam se održi, Sajam lova, ribolova i seoskog turizma. Ovo je osma manifestacija po redu i ove godine će se održati u periodu od 19. Do 21. oktobra u Likovnom salonu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar