Izvor:
20.08.2018 u 06:22
0

BURNA NOĆ U BEOGRADU: 4 udesa u prestonici, tegobe mučile srčane bolesnike i astmatičare!

U Beogradu su se prethodne noći dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teže povređenih, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Saradnik Hitne pomoći za komunikaciju sa medijima Mirko Lutovac je rekao da je i Bir fest, koji je trajao od srede do noćas, protekao mirno i bez većih nezgoda. On je rekao da je poslednje noći na festivalu dežuralo pet lekarskih ekipa i da su imali šest intervencija, ali nisu bile ozbiljnije.

Lutovac je kazao da se prethodne noći u Beogradu desila saobraćajna nezgoda oko 00.50 u Ustaničkoj ulici i da je muškarac star 48 godina pao sa motora i on je sa otvorenim prelomom potkolenice prevezen u Urgentni centar.

Oko 22.45 desila se nezgoda u Surčinu u kojoj je jedna osoba povređena i ona je prevezena u Urgentni centar.

Kod Tržnog centra "Ušće", u Bulevaru Mihajla Pupina desila se nezgoda oko 21.15 u kojoj je pet osoba povredjeno i oni su prevezeni u Urgentni centar, a oko 21.00 u Ulici Radnička kod Ade povređena je jedna osoba u saobraćajnoj nezgodi.

Hitna pomoć imala je jutros do 7 časova ukupno 120 intervencija, od čega je 25 bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili asmatičari i srčani bolesnici.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter