Izvor:
01.09.2018 u 07:20
0

NOĆ U BEOGRADU: Tri saobraćajke, izboden čuvar marketa u pokušaju pljačke!

U toku noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teško povređenih, a čuvar jednog marketa je izboden nožem prilikom pokušaja pljačke.

Tri osobe lakšše su povređene kada je na njih naleteo automobil ispod Brankovog mosta, u blizini jednog splava na novobeogradskoj strani Save. Saobraćajna nezgoda se dogodila oko 01.15 sati.

– Vozilo je naletelo na tri pešaka. Oni su tom prilikom zadobili lakše telesne povrede i prevezeni su u Urgentni centar – potvrdili su za "Blic" iz MUP-a.

Vozač je pobegao sa mesta nesreće i policija intenzivno traga za njim.

Muškarac starosti 38 godina izboden je u jednom marketu u Ulici kneza Danila oko 5.58 časova, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Muškarac je prevezen u Urgentni centar sa povredom podlaktice.

U pitanju je, kako je rečeno, pokušaj pljačke.

Do 07.00 časova, Hitna pomoć je imala 100 intervencija, od kojih 20 na javnom mestu.

U toku jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala 131 intervenciju, od kojih 46 na javnom mestu.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter