17°C

Beograd

ZORANA MIHAJLOVIĆ PODRŽAVA PRAVO DA SVAKO ISKAŽE SVOJ STAV I MIŠLJENJE: "Određeno je akonom šta treba da uradite da biste mogli da protestujete i time napravite dosta problema u saobraćaju"!

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da protesti taksista prave dosta problema u saobraćaju.

Mihajlovićeva je, na pitanje novinara u Vladi Srbije kako je zakonom regulisano ko sme da blokira saobaćaj, rekla da je to više pitanje za MUP, kao i da je ta oblast precizno uređena Zakonom o štrajku.

"S jedne strane, mi ćemo uvek reći da svako ima pravo da iskaže svoj stav i mišljenje, mi smo otvorena i demokratska država. S druge strane, tačno je određeno zakonom šta treba da uradite da biste mogli da protestujete i time napravite dosta problema u saobraćaju", rekla je Mihajlovićeva.

Kako je kazala, druge institucije treba da rade svoj posao kad je reč o protestima taksista, pošto Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture tu ima najmanje udela.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedija

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar