Izvor:
10.12.2018 u 07:49
0

VELIKI PROJEKTI ZA BEOGRAD: Igl hils gradi još jedan „Beograd na vodi“!

Kompanija Igl hils, koja gradi i "Beograd na vodi", predstaviće na Forumu FDI u Šardži od 10 do 12. decembra, planove za taj grad.

Kako se navodi, kompletan plan razvoja Igl hilsa, čiji je predsednik Muhamed Alabar, biće predstavljen javnosti tokom foruma.

Projekat će obuhvatiti 460.000 kvadratnih metara, a sadržaće stambene apartmane i hotele sa 4 ili 5 zvezdica sa pogledom na Zaliv i severni centar grada, a biće tu i dodatnog sadržaja kao što su prodavnice, restoran na vodi, fitnes klub, spa centar, bazen i igraonica za decu.

Igl Hils Šardža, zajednički je projekat investicionog i razvojnog plana Šardže, i investitora iz UAE Igl Hilsa, a cilj je premijum ponuda, odnosno izgradnja infrastrukture za bolju budućnost na ostrvu Marjam.

Forum FDI 2018, održava se pod pokroviteljstvom šeika Sultana bin Muhameda Al Kasimija, člana Vrhovnog saveta i Šardže, a ima za cilj istraživanje inovativnih rešenja i tehnologija koje bi mogle da utiču na konkurentnost Emirata.

Igl Hils u saradnji sa gradom Šardža radi na još tri velika projekta u Emiratima, ukljucujući ostrvo Marjam Island, Kalba Waterfront and Palace Al Khan.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter