Izvor:
10.01.2019 u 07:20
0

SELIDBA IZ CENTRA BEOGRADA: Porodilište „Narodni font“ seli se na Bežanijsku kosu!

BEOGRAD – Sledeće godine počinje gradnja Ginekološko-akušerske klinike "Narodni front" na Bežanijskoj kosi i u toku je priprema planske dokumentacije za taj projekat, najavio je Marko Blagojević, direktor Kancelarije za javna ulaganja.

Predviđeno je da se bolnica gde će bebe dolaziti na svet izgradi u blizini KBC "Bežanijska kosa", na površini koja je sada obična livada, piše Politika.

– Pre donošenja odluke o izgradnji objekta analizirali smo koliki bi bili troškovi rekonstrukcije postojeće zgrade u centru grada i zaključili da se više isplati da se podigne potpuno nova bolnica – objašnjava Blagojević.

Idealno bi bilo, navodi on, da ove godine počne da se projektuje zgrada, kako bi gradnja počela 2020. godine.

– Trenutno je važno da grad Beograd usvoji plansku dokumentaciju, a onda će posao da vodi sama bolnica, dok mi imamo zadatak da pratimo šta se i kako radi – kaže Blagojević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter