Izvor:
23.09.2016 u 15:56
0

HAOS U BEOGRADU: Oboren motociklista u centru grada, trolejbusi stoje

Velike gužve u centru Beograda prouzrokovane su obustavom trolejbuskog saobraćaja i nezgodom na uglu Takovske i Svetogorske ulice.

Oboren je motociklista od kada su velike gužve, a osim u Svetogorskoj i Takovskoj, za sada je strpljenje potrebno i vozačima u Ulici kneza Miloša, jer je trolejbuski saobraćaj u prekidu – kažu taksisti.

U dispečerskom centru GSP-a kažu da je trolejbuski saobraćaj u širem centru grada trenutno u prekidu zbog kvara na kontaktnoj mreži ali i zbog saobraćajne nezgode. Kako je rečeno, do kvara na mreži došlo je u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, u blizini Partizanovog stadiona, zbog čega ne rade trolejbusi na liniji 40 i 41.

Kako kažu iz Hitne pomoći, nisu imali poziv u vezi sa motociklistom, te se pretpostavlja da je oboren vozač zadobio lakše telesne povrede.

Beta
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter