32°C

Beograd

BEOGRAD : BESPLATAN PREVOZ do Beer Fest-a !

Autobusi GSP Beograd od četvrtka uveče besplatno prevoze posetioce ovogodišnjeg Beograd Bir Festa (Belgrade Beer Fest) sa četiri ključne tačke u gradu do Ušća, na kojem se održava popularni festival piva.

Za besplatan prevoz pobrinula se kompanija Hajneken Srbija (Heineken) u okviru tradicionalne akcije "Društvo, ko vozi kući?", koju već sedmu godinu zaredom organizuje u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, Bir Festom i GSP-om.

Besplatan prevoz u oba pravca za hiljade ljubitelja piva i "tvrđeg" zvuka na jednom od najvećih letnjih festivala u Srbiji, odvija se na četiri GSP linije:

- Ušće-Trg Republike;

- Ušće-Glavna železnička stanica-Sajam-Bioskop "Šumadija" (Banovo Brdo); - Ušće-GO Novi Beograd-Omladinskih brigada-TC Piramida (Novi Beograd); i

- Ušće-Studentski grad-Zemunska bolnica-Kej oslobođenja (Zemun).


Vožnje bez potrebe za validiranjem predviđene su na svakih pola sata sa početnih stajališta, i to u sledećim terminima: danas i sutra od 19:30h do 04:30h, a u nedelju i ponedeljak od 19:30h do 02:30h, navodi se u saopštenju kompanije Hajneken.

Takođe, posetioci festivala moći će da se zabave i edukuju na "Safe" zoni u okviru festivala.

Tokom ovogodišnjeg Bir Festa biće održano više od 120 besplatnih koncerata.

Akciju "Društvo, ko vozi kući?", kompanija Hajneken Srbija organizuje već sedmu godinu u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, Beograd Bir Festom i Gradskim saobraćajnim preduzećem Beograd (GSP).

Cilj akcije "Društvo, ko vozi kući?" je da se podigne svest o odgovornoj konzumaciji i odgovornom ponašanju u saobraćaju.

Tanjug.rs
Foto : arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar