Izvor:
07.10.2019 u 12:23
0

BLOKIRAN CENTAR BEOGRADA! Taksisti ne odustaju od protesta, kolaps do 15 sati!

Beograd — Ovog ponedeljka u Srbiju dolazi predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, a taksisti su najavili nastavak štrajka koji je počeo prošle nedelje.

Trenutno su zatvorene ulice Kneza Miloša i Nemanjina, a taksisti se okupljaju ispred zgrade Vlade Srbije, gde će ostati do 15 časova.

Kolona taksista prošla je kroz Bulevar oslobođenja, a veliki broj građana je kod Karađorđevog parka jer su i vozila javnog prevoza bila u zastoju, te su se neki na svoja odredišta uputili peške.

Predsednik Turske sleteo je u 11:45 i tada je već bila gužva na auto-putu do Palate Srbija.

I pored najave da će protest biti odložen, u gotovo isto vreme, u 12 časova, iz Bloka 70 krenula je kolona taksista, pa se gužva stvara na Novom Beogradu.

Istovremeno su taksisti krenuli sa Obrenovačkog puta (Čukarica), od bivše hale "Pionir" (Palilula) i iz Kumodraške ulice (Voždovac).

Zbog dolaska turske delegacije, taksisti su odustali od radikalizacije protesta, koja je podrazumevala blokadu mostova.

Kakvo je stanje na ulicama Beograda ovog jutra pogledajte u video-prilogu.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter