Izvor:
26.10.2019 u 13:41
0

VESIĆ: Završeno preslaganje kocki na kolovozu!

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da je u podne završeno preslaganje kocki na kolovozu na Trgu republike, a da će saobraćaj biti pušten 1. novembra.

Kako sam naložio izvođaču presloženo je 4.150 kvadratnih metara granitnih kocki kako bi kolovoz mogli da koriste biciklisti i motociklisti – rekao je Vesić, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

On je dodao da je narednih šest dana potrebno da se osuši vezivni materijal koji povezuje kocke.

To znači da će kolovoz na Trgu republike biti pušten za saobraćaj, kako je obećano, 1. novembra. Tog dana na sajtu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda biće objavljen ugovor sa izvođačem – podsetio je zamenik gradonačelnika.

Izvor: B92
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter