Izvor:
20.11.2019 u 16:47
0

SASTANAK RADOJIČIĆA I AMBASADORA MJANMARA: Mogućnost veće ekonomske saradnje!

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i novi ambasador Mjanmara u Srbiji Turejn Tant Zin ocenili su danas da je na temelju dobrih političkih odnosa dve zemlje moguć razvoj raznovrsne saradnje Beograda i gradova Mjanmara, posebno ekonomske, ali u oblasti kulture i sporta.

Kako je saopštio gradski Sekretarijat za informisanje, gradonačelnik je Tant Zinu poželeo dobrodošlicu u Beograd u koji je došao nakon Tokija, gde je bio ambasador svoje zemle prethodne četiri godine.

Ambasador Mjanmara je istakao da je oduševljen Beogradom, da primećuje da se u glavnom gradu Srbije mnogo toga gradi i dodao da mu je posebno dopalo što je prihvaćena kandidatura Beograda za Zelenu prestonicu 2022. godine.

Ocenio je i da bi iskustva Beograda na temu svih izazova s kojima se trenutno suočava na polju transporta, saobraćaja i implementacije „smart siti“ koncepta bila korisna za više gradova Mjanmarske Unije, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: beograd.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter