Izvor:
10.12.2019 u 12:29
0

PREVARA KUCA NA VRATA! Lažni radnici „Gradske čistoće“ uzimaju novac

Javno-komunalno preduzeće "Gradska čistoća" saopštilo je danas da su se pojavile nepoznate osobe koje se građanima lažno predstavljaju kao radnici tog preduzeća i traže novac u humanitarne svrhe, te upozoravaju sugrađane da ne nasedaju na takve obmane i da svaki takav slučaj prijave policiji.

"Nažalost i ove, kao i prethodnih godina, Beograđane nepoznata lica pokušavaju da obmanu, lažno se predstavljajući kao radnici JKP ''Gradska čistoća''. Oni u ime preduzeća od sugrađana traže novac, navodno, u humanitarne svrhe ili u zamenu za novogodišnje čestitke", navodi se u saopštenju preduzeća.

"Gradska čistoća" upozorava i apeluje na sugrađane da ne nasedaju na takve obmane, jer izuzev uniformi, koje podsećaju na radnike "Čistoće", te osobe nemaju nikakve veze sa preduzećem.

Zato iz "Gradske čistoće” savetuju sugrađane da ne stupaju u kontakt sa tim osobama, koja ne samo da pokušavaju na prevaru da uzmu novac, već, dodaju, takvim protivzakonitim aktivnostima narušavaju ugled i poverenje koje preduzeće uživa kod Beograđana.

"Apelujemo na sugrađane da svaki takav slučaj prijave nadležnim organima", navode u JKP "Gradska čistoća".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter