Izvor:
11.12.2019 u 19:04
0

IRENA VUJOVIĆ KOD NAJSTARIJEG NAPREDNJAKA NA SAVSKOM VENCU Boško ima 93 godine i obožava Vučića

Članica Predsedništva SNS i predsednica Opštinskog odbora Savski venac Irena Vujović posetila je danas jednog od najstarijih članova SNS na Savskom vencu 93-godišnjeg Boška Mitića.

Vujovićeva je zahvalila Mitiću na podršci koju pruža Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću.

– Briga o najstarijim sugrađanima bila je i biće prioritet SNS. Trudimo se da ih često obilazimo, a i naši aktivisti pomažu onima koji žive sami oko svakodnevnih aktivnosti – rekla je Vujovićeva i dodala da se za starije članove često organizuju i druženja.

Boško Mitić se obradovao poseti, pažnji, kao i prigodnim poklonima, koje je predsednica opštine kupila svojim novcem. On je zahvalio na brizi o starijima i posebno pohvalio rad, trud i energiju koju predsednik Aleksandar Vučić ulaže za boljitak naroda i zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter