Izvor:
19.11.2016 u 04:41
0

Neverovatno: Otvorena prva škola za starlete u Beogradu, evo kakvi poslovi se nude devojkama!

Na internetu je nedavno osvanula stranica pod nazivom "Postani starleta" preko koje, navodna agencija iz Beograda, poziva "mlade, lepe i zgodne devojke kako bi im pomogle da postignu uspeh". A, kako kažu, do uspeha bi došle skidanjem pred kamerama za muškarce iz Amerike i Engleske, a to koliko će zarađivati i kako će "prići" zavisi isključivo od "veličine grudnjaka i horoskopskog znaka". Da, dobro ste pročitali.

Specijalizovani portal pod parolom "Postani starleta" podučavaće atraktivne devojke kako da se skidaju pred kamerama i kako da zadovolje klijente, a onim najuspešnijim nuedi se posao animir-dame, rad na hotlajnu, pa čak i učešće na izborima za mis?!

Kako piše na internet stranici, ovaj portal će početi sa radom sredinom decembra, a devojkama je ponuđeno da se prijave za poslove manekenki, promoterki, fotomodela, hostesa, ali i da rade kao animatorke na sajtovima za sastanke, kao i za vruće razgovore kamerom sa ljudima iz Amerike i Engleske.

Od broja grudnaka, horoskopskog znaka i pregledanog Fejsbuk profila zavisi da li će kandidatkinja dobiti posao. Uz ovo devojke moraju da pošalju lične podatke i 15 svojih fotografija.

Čak se navodi da će devojke koje se najbrže prijave imati priliku da se priključe internet izboru za Miss Balkana.

Poslovi promoterke i hostese su, kako navode, kao i preko ostalih agencija – promoterke koje će vršiti promociju proizvoda i usluga u tržnim centrima, hipermarketima, hotelima, restoranima, kafićima, dok će hostese vršiti "reklamne nastupe i prezentacije na raznim sajmovima, velikim skupovima, kongresima, proslavama, simpozijumima… "

Međutim, posao zanimljiv odeljak na ovom sajtu, su "animatorke na Adult Dating sajtu". Njihov zadatak bi, kako je navedeno, bio da šalju zahteve za prijateljstvo, lajkuju objave, šalju gifove i, kako je naglašeno, da "iniciraju tekstualni čet" kako bi zadržali nove članove na tom sajtu.

Na ovom portalu piše da će devojke sve ovo raditi iz svog stana, na svom kompjuteru pod fiktivnim profilom, a da plaćanje zavisi od "vremena koje su utrošili i od broja animiranih članova".

"Ovi sajtovi su isključivo za članove iz Amerike i Engleske" – piše u opisu.

Još jedan posao koji preko ovog sajta nude je da se devojke prijave za "Hot Live Cam 1 na 1" ili jednostavnije rečeno na skidanje pred kamerom. Kako piše na ovom sajtu, plata za ovaj "posao" je oko 1.000 evra, plus bonusi. Šta je potrebno uraditi za taj bonus ne piše nigde.

Objavljivanje ovog sajta pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama.

"Da li je ovo moguće?" i "U prevodu, postanite legalna prostitutka…" samo su neki od komentara na Fejsbuk stranici ovog portala, koja je za svega dvadesetak dana od osnivanja okupila oko 100 ljudi.

Doduše, čini se da velika većina njih samo kroz šalu označavajući svoje prijatelje i prijateljice na objavi, deleći sa njima ovaj apsurd.

Redakcija "Blica" pokušala je da stupi u kontakt sa agencijom koja stoji iza ovog sajta, ali to nije bilo moguće jer kontakt telefon koji su objavili nije pravi.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter