Izvor:
05.06.2016 u 18:12
0

GRMI UŠĆE: Automobilska trka u toku!

Gradski menadžer Goran Vesić i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin otvorili su danas četvrtu automobilsku trku "Nagrada Beograda" na beogradskom Ušću.

Na stazi dugačkoj 2.310 metara, na ušću Save i Dunava, nastupiće stotinak vozaca, od kojih mnogi dolaze iz zemalja u okruženju, a trka će se boduje za plasman Centralno-evropske zone, kao i za nacionalne šampionate Srbije i Hrvatske.

U ime Skupštine Grada srećan sam što smo obnovili stazu i imam veliko zadovoljstvo da otvorim ovogodišnju trku. Planiramo i da obnovimo trku formula oko Kalemegdana, kao i Kup kraljice Marije. Želim puno sreće svim takmičenjima, a gledaocima da uživaju u manifestaciji – rekao je Vesić novinarima na Ušću.

Ministar Vulin zahvalio se Auto-moto Savezu na velikom entuzijazmu i želji da trka održi.

Ovo je velika stvar i turistički za Srbiju i Beograd. Beograd je grad nacionalne klase i "Flojda". Neka pobedi najbolji, a turistima da naš grad ostane u srcima – poručio je Vulin.

Ovogodišnje takmičenje održava se pod pokroviteljstvom Auto-moto saveza Srbije i Sportskog auto i karting savez Srbije (SAKŠ), uz podršku Skupštine grada Beograda, Sportskog saveza Srbije, AMS Osiguranja i Ministarstva omladine i sporta.

Tanjug
Foto: Twitter/DNAofMotorsport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter