Izvor:
28.05.2017 u 15:19
0

LEPA VEST: Završen remont u Makišu, svi delovi Beograda imaju vodu!

Šest sati pre nego što je najavljeno završeni su radovi na postrojenju za preradu vode JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" u Makišu i u ovom trenutku ceo grad ima normalno snabdevanje vodom.

Prema rečima gradskog menadžera, u ovom trenutku na teritoriji Beograda postoje problemi u snabdevanju vodom u Barajevu zbog kvara na elektronici rezervoara.

Radovi su završeni šest sati pre nego što je najavljeno i umesto jutros oko šest sati, fabrika za preradu vode Makiš počela je da radi u punom kapacitetu već oko ponoći.

Preko stotinu inženjera i radnika našeg Vodovoda radilo je na velikom poslu koji je završen za 18 sati.

Uvedene su dve nove tehnologije u prečišćavanje vode, to su ugljendioksid i UV tehnologija koje u Srbiji ima samo "Beogradski vodovod" čime je smanjeno korišćenje hemikalija u preradi vode i poboljšan njen kvalitet.

Svi prioritetni potrošači poput bolnica i domova zdravlja imali su cisterne.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter