Izvor:
17.06.2017 u 13:23
0

MIRNI PETAK: Noć u Beogradu protekla bez većih saobraćajnih nesreća!

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 124 intervencije od kojih 20 na javnom mestu, a dogodile su se dve saobraćajne nesreće, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je agenciji Tanjug kazala da je u nesreći koja se dogodila u 21.19 časova na uglu ulica Goce Delčeva i Otona Župančiča lakše povređena ženska osoba stara oko 40 godina i prevezena je u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći na staroj naplatnoj rampi Bubanj potok u 02.24 časova lakše je povređena muška osoba stara oko 40 godina i prevezena je u Urgentni centar.

Za pomoć su se najviše javljali asmatičari, izjavila je Macura i dodala da nije bilo povreda učinjenih hladnim niti vatrenim oružjem, kao ni tuča niti alkoholisanih stanja.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala ukupno 137 intervencija od kojih 45 na javnom mestu, a dogodilo se pet saobraćajnih nesreća u kojim nije bilo teže povređenih lica i jedan nesrećni pad sa skele.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter