Izvor:
29.06.2017 u 13:11
0

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Dva požara u Beogradu, petoro završilo na VMA!

U toku noći dva požara su izbila na Voždovcu i u Zemunu u Beogradu, ali nije bilo teže povređenih, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Oko 2.15 sata izbio je požar u Meštrovićevoj ulici broj dva na Voždovcu, pet osoba je primljeno na VMA zbog trovanja ugljen-monoksidom, ali nije bilo teže povređenih.

U 22:04 sati izbio je požar u ulici Mozerova broj 24 u Zemunu i takođe nije bilo povređenih.

Ženska osoba starosti oko 33 godine pretrpela je lakše povrede u saobraćajnoj nesreći, pola sata posle ponoći u ulici Ilije Djuričića na Čukarici, posle čega je prevezena na VMA.

Tokom noći, pomoć su tražili uglavnom astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa psihološkim oboljenjima. Hitna pomoć imala je 113 intervencija, od kojih 22 na javnom mestu.

Tokom jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je zabeležila 149 intervencija, od kojih 61 na javnom mestu, uglavnom zbog kolapsa usled veoma visokih temperatura. Dogodilo se i devet saobraćajnih nezgoda, među kojima jedna u kojoj je uniformisano lice pretrpelo teže povrede.

Tanjug.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter