Izvor:
23.07.2017 u 15:12
0

BURNA SUBOTNJA NOĆ U BEOGRADU: Mladić ranjen u pucnjavi, auto sleteo s puta, Hitna zbrinjavala pijane!

Mladić (23) teže je ranjen u pucnjavi koja se dogodila u kafiću u ulici Majora Jagodića, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

"U pucnjavi koja se dogodila sinoć u 22.51 mladić je zadobio dve prostrelne rane u predelu karlice i prevezen je na reanimaciju Urgentnog centra", kazala je portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima četiri osobe lakše su povređene u udesu u 01.19 u Bulevaru kralja Aleksandra, dok je u saobraćajnoj nesreći sinoć u 19.05 na putu ka Ugrinovcima teže povređen muškarac (49).

"Auto je izleteo sa puta. Bili su pozvani i vatrogasci koji su asistirali pri izvlačenju povredjenog iz auta. On je zadobio višestruke povrede koje se tretiraju kao teška trauma", kazala je Macura.

Hitna pomoć intervenisala je tokom noći 109 puta od čega su 22 intervencije bile na javnom mestu.

"Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari. Bilo je dosta intervencija i zbog alkoholisanih stanja", dodala je Macura.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter