Izvor:
11.08.2017 u 22:34
0

GOSTI SE SLOŽILI: Beograd je veoma interesantan za strance!

U današnjoj emisiji "Posle ručka", gosti su razgovarali o lepotama Srbije. Čime sve možemo da se podičimo i zašto je otkriti Srbiju jedan od najlepših doživljaja? Možemo li na produženi vikend u Srbiji za male pare?

Tokom čitave emisije su se javljali gledaoci, koji su iznosili svoja iskustva sa putovanja po Srbiji, šta ih je najviše oduševilo i čime su ostali impresionirani.

Svi su se složili da je Srbija zemlja koju bi svako trebao da poseti i uveri se u sve lepote koje ona ima.

Srbija je poznata po prelepim planinama, banjama, rekama i selima, ali i po veoma bogatom noćnom životu Beograda, kao i svim njegovim lepotama.

Beograd je veoma lep i interesantan grad, on je veoma zanimljiv i za snimanje mnogih serija i filmova – složili su se gosti emisije "Posle ručka".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter