Izvor:
06.09.2017 u 21:50
0

NOVI PROJEKTI U BEOGRADU: Siniša Mali najavio gradnju teretana na otvorenom!

– Ovo je 62. teretana na otvorenom koju je izgradilo "Zelenilo" – rekao je Mali. Do kraja godine biće postavljene još dve.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas novu teretanu na otvorenom na šetalištu 25. maj, koju je uredilo JKP "Zelenilo – Beograd". Mali je istakao da će grad nastaviti da realizuje ovakve projekte jer sve veći broj građana vežba na otvorenom i vodi računa o zdravom načinu života.

– Ovo je 62. teretana na otvorenom koju je izgradilo "Zelenilo". Projekat se pokazao kao veoma koristan za građane Beograda jer imaju priliku da provode više vremena napolju i vode zdraviji život. Zato ćemo nastaviti da radimo na ovakvim i sličnim projektima. Do kraja godine biće urađene još dve teretane na otvorenom, pa će ih u gradu biti ukupno 64 – rekao je Mali.

Gledaćemo da u narednih nekoliko godina, dodao je Mali, intenziviramo aktivnosti poput ove, jer sve veći broj građana vežba napolju i potreba za ovakvim teretanama raste.

– Teretana je urađena na zahtev ljudi koji ovde vežbaju. Odbornik SNS-a je zvanično pokrenuo inicijativu vezanu za teretanu koju danas otvaramo, mi smo to usvojili i ovo je još jedan primer kako, zajedno sa građanima, Skupština grada i javna preduzeća mogu da promene neke stvari u našem gradu. Na taj način zajednički stvaramo lepši Beograd – poručio je Mali.

Događaju je prisustvovao član Gradskog veća Momčilo Čulić, v. d. sekretara za sport Zoran Jovanović, kao i direktor JKP "Zelenilo – Beograd" Slobodan Stanojević.

Telegraf
Foto: beograd.rs/vesti/beoinfo/Twitter/BiramVesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter