Izvor:
29.09.2017 u 23:49
0

Masovna tuča u centru Beograda: Vozač izleteo iz autobusa, pretio motkom čoveku, a tek je onda nastao haos!

Putnici privatnog prevoznika "Tamnava trans" doživeli su pravi šok kada je na raskrsnici Resavske i Nemanjine ulice u Beogradu vozač autobusa počeo da preti motkom, nakon čega je usledila i tuča.

Kako očevici tvrde, vozač je izašao iz autobusa noseći crvenu dršku od džogera i počeo da preti nepoznatom čoveku, nakon čega je usledio verbalni okršaj i to sve dok su putnici još sedeli u svojim mestima u vozilu.

Nekoliko trenutaka kasnije, u obračun se uključio i treći muškarac koji je krenuo u fizički napad na vozača. Došavši mu s leđa, prisutni tvrde da je krenuo da ga udara u glavu iz još nepoznanog razloga.

Kako u Hitnoj pomoći navode, njihova služba primila je poziv za ovu lokaciju, ali ekipa je još na terenu, pa nije poznato da li je u incidentu bilo teže povređenih.

– Nemamo detalje, sve što znamo je da je našoj službi prijavljeno da je neko od putnika nasrnuo na vozača – kažu u Hitnoj pomoći.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter