Izvor:
12.10.2017 u 12:51
0

KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Saobraćajne nesreće, jedna sa smrtnim ishodom!

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Zvezdari, poginuo je pešak (60).

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure do saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom došlo je oko 21.45 sati u Ulici Dimitrija Tucovica kod broja 63, nakon čega je Hitna pomoć prevezla u KBC Zvezdara teško povređenog pešaka, muškarca, koji je, nažalost, preminuo.

Vozač koji je učestvovao u toj saobraćajnoj nesreći, mladić (21), prevezen je na VMA.

Još jedan pešak, muškarac (70), povređen je kod "Fontane" na Novom Beogradu oko 22.25 sati i prevezen na VMA, koja je bila dežurna, a njegove povrede su bile lakše prirode.

U Francuskoj ulici kod broja 33 u 19.58 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao motociklista, a tom prilikom povređena je žena (31) koja je prevezena na VMA.

U istu ustanovu prebačen je i motociklista (37) koji je povređen na Novom obrenovačkom putu u 23.06 sati.

Sat posle ponoći na Avalskom putu ka tornju povređena su dva muškraca, od 20 i 22 godine, koji su s povredama koje nisu označene kao teške, prevezeni na VMA.

Hitna pomoć, navela je Macura, noćas je imala 101 intervenciju od kojih 22 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hipertoničari, astmatičari, srčani bolesnici i oboleli od maligniteta.

Kako je dodala, juče su zabeležene 143 intervencije od kojih 47 na javnom mestu, uključujući 10 saobraćajnih udesa, među kojima je jedna bila sa smrtnim ishodom.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter