Izvor:
20.10.2017 u 23:16
0

KOLAPS U CELOM BEOGRADU: Kilometarske kolone na auto-putu, nesnosne gužve kod Bubanj potoka! (foto)

Ovog petka veliki zastoji su na autoputu u pravcu ka Nišu, a gužve na glavnim gradskim saobraćajnicama nisu izostale ni danas.

Kolaps koji je juče napravio haos u celom Beogradu, danas je nešto manjeg intenziteta, imajući u vidu da je početak vikenda, i da Beograđani upravo sada oko 17 časova kreću kućama, a neki odlaze i van grada.

Sasvim očekivano velike gužve su na autoputu ka Nišu, kolona automobila duga je nekoliko kilometara, pa ni sat vremena nije dovoljno da se stigne do naplatne rampe u Vrčinu.

Razlog što se potez od sedam-osam kilometara, između Bubanj potoka i Vrčina prelazi i duže od pola sata su radovi koji se obavljaju na kolovozu, a koji će prema najavama nadležnih trajati do kraja oktobra.

– Radovi su od petlje Bubanj potok do petlje Vrčin. U toku izvođenja ove faze radova, do utorka 24. oktobra, u periodu od 7.00 do 17.00, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna (brza) i vozna (srednja) saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati samo zaustavnom – saopštili su iz "Puteva Srbije".

Iz Beogradskog taksija, kažu da su zastoji manji ovog petka, kao i da je velika gužva bila na Trošarini, zbog mafijaškog obračuna na Voždovcu, ali da su u ostatku grada,

Svakodnevnih gužvi ima i u Kneza Miloša, Bulevaru Mihajla Pupina, Takovskoj, Bulevaru oslobođenja, Nemanjinoj, kompletnom prostoru oko Slavije, na Autokomandi, u Bulevaru vojvode Mišića, Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića…

Telegraf
Foto: naxi.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter