Izvor:
23.10.2017 u 01:41
0

RADOVI NA ISPIRANJU VODOVODNE MREŽE: Neke opštine ostaće bez vode!

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće radove na ispiranju vodovodne mreže na opštinama Novi Beograd i Surčin od ponedeljka 23, do subote 28. oktobra.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22:00 do 6:00 osetiće potrošači u Blokovima 44 i 45 i naselju Dr Ivan Ribar (23/24. oktobar); Blokovi 61, 62 i 63 (24/25. oktobar); naselja Surčin, Dobanovci i Ugrinovci (25/26. oktobar); naselje Bežanijska kosa, Mesna zajednica 3, od naselja Surčin do raskrsnice za Bečmen i Jakovo i u delu od raskrsnice za Bečmen i Petrovčić (26/27. oktobar); u delu od raskrsnice za naselja Jakovo, Boljevci i Progar (27/28. oktobar).

Zbog prevezivanja potrošača na novoizgrađeni cevovod u Ruzveltovoj ulici, u ponedeljak od 08:00 do 22:00, bez vode će ostati potrošači na opštinama Zvezdara i Palilula u ulicama Ruzveltovoj (između ulica Kraljice Marije i Dimitrija Tucovića), Kraljice Marije, Mitropolita Mraovića, Ćirila i Metodija, Vojvode Brane (između ulica Ruzveltove i Ćirila i Metodija), Dalmatinskoj (između ulica Ruzveltove i Mraovića sokače), Dimitrija Tucovića (parna strana, između ulica Ruzveltove i Mraovića sokače) i Mraovića sokače.

Istog dana, na opštini Zvezdara od 8:30 do 14 časova bez vode će ostati potrošači u ulicama Cvetanova ćuprija (između ulica Braće Srnić i Starih vinograda) i Krivošijskoj.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Potrošači bi trebalo da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

U utorak, 24. oktobra, od 8 sati do ponoći neće biti vode u naseljima Vinča i Leštane.

Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" apeluju na potrošače da pripreme zalihe vode za osnovne potrebe, a biće obezbeđena i auto-cisterna sa pijaćom vodom.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Twitter/crna_gora_me

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter