Izvor:
25.10.2017 u 02:07
0

BEOGRAD: Prvi Samit ženskog liderstva počinje sutra!

Prvi Samit ženskog liderstva biće održan sutra i prekosutra u hotelu "Radišon Blu" u Beogradu, u organizaciji Asocijacije za afirmaciju ženskog potencijala i povezivanje i AFA ženske mreže.

Skup će otvoriti potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, a učestovaće i nekoliko gostujućih govornica, poput Sonje Liht, predsednice Fonda za političku izuzetnost i Spoljnopolitičkog saveta Ministarstva spoljnih poslova, Betsi Nelson potpredsednice EBRD, kao i Rina Bar-Tal, Predsednica Izraelske ženske mreže.

Samit ima za cilj da po prvi put na jednom mestu okupi vodeće žene iz različitih oblasti i različitih generacija iz regiona, ali i naših uspešnih žena iz sveta, i kroz AFA Žensku mrežu kreira dugoročnu platformu za razmenu znanja, iskustva i zajednički angažman.

Posebna pažnja će biti posvećena nauci, digitalizaciji i tehnološkim inovacijama kao nedovoljno iskorišćenom potencijalu za brzi razvoj društva, kao i uloga žena u tim procesima.

Na Samitu će govoriti i Johen Gros, direktor Data Analitics iz Simensa, a tema će biti četvrta industrijska revolucija kao i francuski futurista Žan-Kristof Boni, osnivač i direktor firme Oxymore Inc. i Strategies for tomorrow.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter